BusinessTel

BusinessTel is een jong, ambitieus en snelgroeiende telefonie provider, die gespecialiseerd is in hosted telefonie (digitale of voip telefonie) voor de zakelijke markt. Wij werken met 'dedicated' verbindingen, wat betekent dat we voor elke branche vaste telefonie kunnen leveren.

De beste telefonieprovider van Nederland???

Wij denken van wel…. Waaromzult u denken? Wij hebben van zakelijke telefonie een specialisme gemaakt en weten waar we over praten, het is onze hoofdtaak. Tevens bieden wij een aantal unieke mogelijkheden waar wij ons in onderscheiden van alle andere providers in Nederland. Enkele voordelen op een rij:

  • U hoeft nooit meer te investeren in een nieuwe centrale
  • Een stabiel en betrouwbaar netwerk.
  • Lage investering en een hoge besparing
  • Veel flexibiliteit middels bereikbaarheids matrixen


En tot slot hebben wij het toppunt in huis van volledige integratie van uw mobiele telefoon in de hosted centrale, wat betekent dat u overal ter wereld op uw mobiel met uw vaste zakelijke nummer bereikbaar bent en... U leest het goed, ook met uw vaste nummer uit kunt bellen!!! Uw mobiel functioneert op dat moment als gewoon vast toestel welke aan de hosted centrale gekoppeld is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op . Wanneer u uw bedrijfsnaam en gegevens achter laat nemen wij z.s.m. contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen, via telefoonnummer 085-7600 860.Partners en resellers

Businesstel werkt ook met partners c.q. resellers. Zij zetten onze diensten in de markt en hebben daardoor een voorsprong op de concurrentie, die vaak nog conventionele centrales aanbieden bij klanten. Het is een dus een goede aanvulling op hun huidige dienstenpakket. Zo hebben onze partners nagenoeg altijd een voorsprong bij hun klanten.

Heeft u hier belangstelling voor? Neem dan contact met ons op, mail ons of klik hier.