Meest complete mobiele portfolio

In de huidige 24-uurs economie stellen bedrijven steeds hogere eisen aan de telefonische bereikbaarheid van leveranciers en partners. Hiermee is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Mobiele telefonie neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen.

Als gerenommeerde aanbieder van data- en communicatiediensten biedt BusinessTel daarom naast een kwalitatief hoogstaand aanbod van vaste telefoniediensten ook slimme mobiele telefonieoplossingen. Dit alles vanuit haar eigen mobiel core netwerk. Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet BusinessTel, als telecom provider op het betrouwbare radionetwerk van KPN, als eerste in Nederland een compleet FMC portfolio in de markt. U heeft namelijk de keuze uit drie verschillende mobiele diensten:

BusinessTel Mobile

Deze dienst vormt de basis van het aanbod mobiele telefoniediensten van BusinessTel, doch biedt u al veel meer dan wat u van mobiele telefonie bent gaan verwachten. Klik hier voor meer informatie.

BusinessTel Mobile Connect

Deze dienst verbindt het brede gamma aan faciliteiten van uw eigen telefooncentrale met het gebruiksgemak van mobiele telefonie. Alle faciliteiten waaraan u gewend bent met uw telefooncentrale komen ook op uw mobiele telefoon(s) beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

BusinessTel Managed Mobile

Deze dienst vormt het absolute hoogtepunt op het gebied van vast-mobiel integratie. Dankzij de optimale integratie worden alle vaste telefonie faciliteiten ook beschikbaar voor mobiele telefonie. Klik hier voor meer informatie.

Partners

De mobiele propositie sluit naadloos aan op het huidige reseller businessmodel. Door middel van trainingen en te zorgen voor de nodige schaalvoordelen ondersteunt BusinessTel haar resellers en stelt hen in staat om de markt van mobiele telefonie binnen te treden. Klik hier voor meer informatie.